Nieuws


Vriendenbezoekdagen 2020

De Vriendenbezoekdagen komen er weer aan! Deze dagen zijn een initiatief om Vriendenverenigingen met elkaar in contact te brengen. Tijdens een dag gaan Vrienden bij een andere vereniging op bezoek om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Meer informatie vindt u hier. Kijk in onze agenda voor de actuele planning.

Verslag themadag 26 oktober

Op 26 oktober vond onze themadag plaats in het Zilvermuseum in Schoonhoven. Tijdens deze dag werden de uitkomsten van de ledenbevraging besproken. Kijk hier voor het verslag en overige documenten.

Wie wordt de vrijwilliger(ster) van 2020?

Wie gaat de 14e Gerard Evers Onderscheiding krijgen?
Is er in uw Vrienden/vrijwilligerskring ook zo’n parel, kanjer, vrijwilliger waardoor het werk zo soepel verloopt, die de organisatie draagt, die er structuur aangeeft of die een bijzondere bijdrage levert voor het functioneren van de vrienden? Laat uw waardering blijken door hem of haar voor te dragen voor de GEO. En wie weet, is uw voordracht de volgende prijswinnaar! Voordragen kan via onderstaand formulier. Meer informatie vindt u in de stukken hieronder en op de pagina over de GEO.
Uitnodiging voordrachten GEO
GEO algemeen
Formulier GEO 2020
Reglement GEO 2020