Nieuws


Verslag themadag 26 oktober

Op 26 oktober vond onze themadag plaats in het Zilvermuseum in Schoonhoven. Tijdens deze dag werden de uitkomsten van de ledenbevraging besproken. Kijk hier voor het verslag en overige documenten.

Wie wordt de vrijwilliger(ster) van 2020?

Wie gaat de 14e Gerard Evers Onderscheiding krijgen?
Is er in uw Vrienden/vrijwilligerskring ook zo’n parel, kanjer, vrijwilliger waardoor het werk zo soepel verloopt, die de organisatie draagt, die er structuur aangeeft of die een bijzondere bijdrage levert voor het functioneren van de vrienden? Laat uw waardering blijken door hem of haar voor te dragen voor de GEO. En wie weet, is uw voordracht de volgende prijswinnaar! Voordragen kan via onderstaand formulier. Meer informatie vindt u in de stukken hieronder en op de pagina over de GEO.
Uitnodiging voordrachten GEO
GEO algemeen
Formulier GEO 2020
Reglement GEO 2020

Impressie Vriendenbezoekdagen

In september en oktober vonden verschillende Vriendenbezoekdagen plaats, in Dordrecht, Eindhoven en Veere. Kijk hier voor de impressies van deze dagen.

Uitnodiging Vriendenbezoekdag Zutphen

Ook de Vrienden van de Musea Zutphen doen graag mee aan het initiatief om vrienden van andere musea te ontvangen! Wij nodigen u graag uit op zaterdagmiddag 2 november om 13.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

ALV 2019

Op zaterdag 18 mei 2019 vond de Algemene Ledenvergadering 2019 plaats in Zutphen. Een impressie van deze dag en de relevante stukken vindt u hier.

Vacature: Penningmeester NFVM

De NFVM is op zoek naar een nieuwe penningmeester! Interesse? Kijk hier voor de vacature.

Uitnodiging Vriendenbezoekdagen 2019

De Vriendenbezoekdagen komen eraan! Deze dagen zijn een initiatief om Vriendenverenigingen met elkaar in contact. Tijdens een dag gaan Vrienden bij een andere vereniging op bezoek om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u hier.