Vriendencontactdag 18 nov. – IJmuider Zee- en Havenmuseum

Datum: 18 november 2023
Tijd: volgt
Locatie: IJmuider Zee- en Havenmuseum, Havenkade 55, 1973 AK IJmuiden

Binden en boeien: in dat kader organiseert de NFVM meerdere Vriendenbezoekdagen per jaar. De bezoekdagen worden georganiseerd door en voor de (achterbannen van de) leden van de NFVM, om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Op 18 november zijn we welkom bij het IJmuider Zee- en Havenmuseum. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort. Noteer de datum alvast in uw agenda.

Vriendencontactdag 21 okt. – Museum Gouda

Datum: 21 oktober 2023
Tijd: volgt
Locatie: Museum Gouda, Achter de Kerk 14, 2801 JX Gouda

Binden en boeien: in dat kader organiseert de NFVM meerdere Vriendenbezoekdagen per jaar. De bezoekdagen worden georganiseerd door en voor de (achterbannen van de) leden van de NFVM, om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Op 21 oktober zijn we welkom bij Museum Gouda. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort. Noteer de datum alvast in uw agenda.

Vriendencontactdag 18 juni – Zilvermuseum

Datum: 18 juni 2023
Tijd: volgt
Locatie: Zilvermuseum, Kazerneplein 4, 2871 CZ Schoonhoven

Binden en boeien: in dat kader organiseert de NFVM meerdere Vriendenbezoekdagen per jaar. De bezoekdagen worden georganiseerd door en voor de (achterbannen van de) leden van de NFVM, om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Op 18 juni zijn we welkom bij het Zilvermuseum in Schoonhoven. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort. Noteer de datum alvast in uw agenda.

Vriendencontactdag 13 mei – Slot Zuylen

Datum: 13 mei 2023
Tijd: volgt
Locatie: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611 AS Oud Zuilen

Binden en boeien: in dat kader organiseert de NFVM meerdere Vriendenbezoekdagen per jaar. De bezoekdagen worden georganiseerd door en voor de (achterbannen van de) leden van de NFVM, om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Op 13 mei zijn we welkom bij Slot Zuylen. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort. Noteer de datum alvast in uw agenda.